Anda pulak?

Aku pijak kaki Abang kai sebab aku bosan

Anda pulak?
48 Balas

Aku langgar tukang kebun sekolah sebab nak isi masa lapang... Ermmm kesian tukang kebun sklh xpasai2 kn langgor dek aku smate2 nk isi ms lapang🤣🤣🤣🤣

3y ago

🤣🤣

aku libas kepala imam kampung aku sebab dia comel.. allahu kesian imam kampung aku kena libas kepala.. hurmm.. maafkan saya... 😩😩

aku cabut bulu ketiak ntah sape2 je yg lalu depan aku sbb aku bosan bapak diaaaa....ni bosan tahap ap ntah🤣🤣

aku tabik jiran sebelah rumah aku sebab saje suke2.. bhahaha😂😂😂😆😆😂😂✌ #TAPsupermoms

aku cabut bulu ketiak makcik jual nasi lemak sebab saja suke2...... adoyaiii.. 😅😂😂🤣

Aku hempuk kambing jiran aku sebab dia comel 🤣🤣🤣🐐 #TAPsupermoms

aku cabut bulu kaki kawan baik aku sebab nak isi masa Lapang😣jadahnye hahaha😂😂

3y ago

🤣🤣

aku minta no ntah sape2 je yg lalu depan aku sebab aku teruja 😅😂😂😂

aku stalk hari2, ntah sape2 je lalu dpn aku, sbb saje suka2 😂

Aku joget sebelah ntah sape2 je yg lalu depan aku sebab saja suke2 🤣