bosan

aku bosan dgn laki aku sejak dia kantoi curang dn kami tdo asing dia ada aids main byk betina apa harus aku buat ..dia tk mau lps aku .

2 Balas

Kalau sis islam, bolwh tuntut fasakh di mahkamah syariah sis. Sb keadaan suami boleh mudaratkan sis. Kalau non muslim, rasanya bole juga pergi ke mahkamah bt tuntutan. Nnti mahkamah akan bantu sis. Dlm kes ni mmg terang2 sis boleh menang.

Buat polis report.biar tu perepuan dan dia mereput kat penjara.pergi balai tanya procedure.