Sedih lah .

Korang aku stress sedihlah . Aku ingat aku dh boleh mkn mcm biasa tapi x boleh masuk lagi . Pastu aku nak buat kerja rumah kepala aku sakit je . Mual . Always muntah . Tapi aku sedih sebab ada orang ckp aku lembik . Ngegada . Aku bukan saje mcm ni . Dlu sebelum aku hamil . Aku kerja keras sampai 3 kerja aku buat . Ni masalahnya aku diri lme dh mual . Duduk lme mual . Makan sikit dh muntah . Minum muntah . Bau orang masak muntah . Aku stresslah . Perut aku lapar tapi masalahnya semua mkanann tolak keluar balik . Aku stress lah .aku buat kerja sikit x boleh. Semua pening Sorrylah aku share sini . Kadang give up rasa . Apa salah aku he . Diri orang kan lain ii . Kenapa nak samakan diri aku ngn orang .

1 Balas

Pedulikan apa orang nak kata pasal diri kita.. yang mengalami nya kita.. bukan dia.. mulut orang kita tak boleh nak tutup.. yang penting jaga diri sendiri.. susah senang semua kita sendiri.. jangan stress² ok sis.. jangan give up.. 💪🏻semoga dipermudahkan semuanya.. 😊🤲🏻

1mo ago

jus mamariam ? boleh hilang mual ke