Apa aktiviti yang anda lakukan pada "Friday Night"?
Voice your Opinion
Santai dan menonton tv dirumah
Keluar bersama keluarga
Tidur awal
Lain-lain (sila nyatakan)

4943 respon

28 Balas

me, kerja d daerah lain. anak d daerah lain dngan nenek dia 🥺 tiap malam takut rndu, so dri sunday night hingga Friday night tdur awal. kalau x nnti nangis😭🥺 Saturday night balik rmah so akan tdur lambat sbab spend time dngan anak

Brmain ngn ank aktiviti brsm tnpa ngdp hp n tgk tv..spend time dgn ank+husbend..parent bonding time

pillow talk dgn hubby. sampai 2 3 pagi. lepastu kalau tak ngantuk lagi, order mcd lepak sama2.

bergantung pda kewangan & situasi semasa (skrg pkp) x elok berada diluar rmh..

spend time dgn ank2,buat aktiviti dgn dieorg n enjoy that day

Skrg mmg ddk rumah jerr. Sbb pkpb kan. Takut nk kluar jalan²

Tkde spesifik aktivity.. Lau kje, kje.. Lau tk kt umh je kowt

malam jumaat biasa tambah amal lagi. bykkan amal sunnah.

Xde special.. we just stay at home and sleep.

biasanye relax kt umah je..mlm minggu br kuar