Alhamdulillah

Akhirnya.. mgu lepas samar2, skarang dah terang.. seksa tgu semgu nk bagi terang line T tu.. 1 tahun 1 bulan tunggu ??? lepas berenti keje terus lekat.. nie manandakan kerja terlalu stress ??

Alhamdulillah
21 Balas

Alhamdulillah...ini la kebahagiaan yg ditunggu2 bg setiap wanita...sy doakn kpd yg masih menantikan zuriat..semoga penantian anda semua dimakbulkan 🤲 Allah.. Insha Allah dengan izinNYA..

Alhamdulillah..congrats..same la..sy pn tgh nk tggu lg smggu utk cek balik upt..hrtu cek msih samar 😅 doakan sy juga ye

5y ago

InsyaAllah.. amin 🥰🥰🥰

Alhamdulillah. Tahniah. Jaga diri & jaga makan. Banyakkan rehat ;)

Harap stu hari test strip ni kepunyaan saya juga.. 😍

5y ago

amin.. byk berdoa dn bersabar..insyaAllah, ada rezeki

Alhamdulillah tahniah positive...

5y ago

Wc 😊😊😊

Alhamdullh.. Tahniah mummy

Tahniah sis.. Syukur alhamdulillah

Alhamdulillah.. Tahniah sis..

Tahniah❤jage diri bebaik..

Alhmdllh...