Kena Tahan Ward.. Bukaan 3cm..

Hai semua.. Pukul 11 pagi td keluar tanda lendir & darah.. Pergi hospital pertama, mereka ckp bacaan jantung baby lemah mungkin kena czer.. Bukaan takde lagi.. Terus mereka hntr ke hospital pakar.. Sampai hospital pakar, bacaan jantung baby okey je takde masalah.. Bukaan 3cm dah.. kena warded ptg td.. skrg tgh layan contraction.. Doakan saya dipermudahkan urusan yea

Kena Tahan Ward.. Bukaan 3cm..
9 Balas

semoga dipermudhkan proses bersalin dn semoga mmy dn bby sihat walafiat😇 esok saya pula kena admit ward 39w6d . semoga kita semua ibu2 bakal bersalin dipermudhkan proses bersali nnty . Aamiin😇

1y ago

Aaminnn...awk pun sma semoga proses bersalin dipermudahkan♥️

Semoga dipermudahkn proses bersalin sis nnti ☺️🤲🏻 doakn sy jg ye 😬 tgh menghitung hr jgk ni 🥰

Semoga dipermudahkan bersalin saya pun dhnak kena tahan wad serah diri esok

1y ago

Aaminn semoga awak pun dipermudahkan urusan

semoga dipermudahkan proses bersalin sis.. doakan sya juga bukaan 3cm juga..

semoga dpmudahkn urusan n selamat sihat kdua2nya 🥰🤲🏻

1y ago

aminn terima kasih awakk

semoga selmat bersalin ya sis dan selmat berpantang

Semoga dipermudahkan semuanya sis 🥰

1y ago

Sama-sama.. Dah bersalin?

semoga semua nya dipermudahkan kan amin

1y ago

aamin terima kasih awakk

semoga di permudah segala urusan sis

1y ago

sama sama 🤗