Due date 20/1/23 tapi 4/1/23 dah keluar air ketuban bukaan 3cm

Sekarang baru 37 week 5 hari tapi dah bersalin dah..doakan saya yer ..baby X sabar nk keluar tapi belum sakit contraction lagi...macam xcaya je dah nk bersalin ..#firstmom

7 Balas

tahniahh, semoga dipermudahkan urusan sis aminn . hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

Due kita beza sehari je saya 21/1 tapi tak sabar sgt ni nk jumpa baby harap tak overdue . Bby dah start mengeras sikit sikut , bawah ngilu ngilu gitu. Tiap hari pujuk baby kluar cepat . Lagi 16 hri je lagi ni 🤭😂😍

1y ago

due saya sama dengan dia tapu takde rasa apa2 langsung 😭

boleh tahu air ketuban keluar macam mana? mengalir dengan banyak atau sikit sahaja? warna apa ya sis. due date kita sama sis.

1y ago

air ketuban warna jernih

wahh due date kita sama sis... tp saya takda tanda lagi, baby mengeras biasa2 je... tak kerap pun sis dh bersalin ke?

Due date kita sama tapi baby seronok lg dlm perut& ada rasa sengugut kadang2 je. Harap2 tak overdue lah

Semoga dipermudahkan urusan bersalin insyallah Aamiin 🤲🏻

Mommy tak kena suntik dexa?