Adakah anda akan/pernah ambil epidural?

Voice your Opinion
Pernah
Tidak
Bercadang
Mungkin

1780 respon

9 Balas

sy bersalin czer. sy dpt kedua2 nye skali ms bersalin .epidural dan juga full bius.. sbbnya epidural ximune dgn bdn ms utk jalani pembedahan..doc toreh masih terasa ketajaman pisau yg kena dkt perut..jd terpkse bg full bius..

2y ago

Terasa woo nyilu pisau🥺

Sy bersalin czer. Nak x nak mesti ambil😉 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

pernah...masa bersalin anak pertama n kedua thn 2010 n 2019..

2y ago

Jauh jarak mereka sis..

pernah dicadang oleh doktor tp x sempat sy dh bersalin

2y ago

😁😁Xde rezeki msuk dlm bdan untung n syukur laju jer bersalin😇

Tidak pernah #TAPsupermoms #TAPactiveusers

2y ago

Alhamdulillah

tidak pernah

2y ago

Alhamdulillah

pernah

2y ago

Demi anak n saranan doktor

maybe

2y ago

Bercadang lah tu😊

no

2y ago

👍👍😊😊😇