Baby 18hri kuat menggeliat @ meneran smpai merah muka

As salam ibu2..nk tnya normal ke baby sy bru berusia 18hri kuat menggeliat..kdg2 tu tgh tdo pon msih mngeliat smpai muka merah2.skrg sy just bedung dia utk bg dia kurang menggeliat n nk bg dia tdo dgn lena.mak sy kata mcm pelik bby kuat menggeliat sgt.mybe wktu sy mgndung dlu ada tkena bnda2 yg x sptutnya..plukah sy bwk bby sy brubat? #ibuygrunsing

7 Balas

normal mumy baby kuat menggeliat 🤭 mcm baby saya sampai merah padam muka dia . Tu sbb baby dlm proses nak membesar hehe 🤭

anak saya pun sama sampai merah muka nampak urat kat kepala . mungkin normal kot .

Sis, baby menggeliat tu is normal. Anak saya pun macam tu juga

baby saya pun gitu 😅 tp takda fikir yg bukan2 sangat...

samalah anak saya pun macam tu jugak

jgn rsau anak sye pun mcm nie..

normal