Ibu, pernahkah ibu dengar mengenai air selusuh?

Jika ya, pernahkah ibu mencuba?
Voice your Opinion
Ya, saya pernah cuba
Pernah dengar tapi tak pernah cuba
Tak pernah dengar

769 respon

11 Balas

masa nak beranak anak no1, doktor tanya ada minum air selusuh tak? saya blur sebab tak tahu apa air selusuh tu. saya tanya doktor balik, air apa tu, then doktor jawabb.. "Haa tak payah thu lah" 🤣

ibu sy bg ubat selusuh. first time sy dgr time nk bsalin tu. end up emergency czer. doctor mrh ibu sy. sakit dia sy rasa x tertanggung. 4 cm tak skit, ble 6cm mcm nk putus nyawa

ayah sy penah buat kn utk sy utk ank ptme ngn kdua... sy bawak je g spital minum ye tidak... sbb sy takot xttanggung sakit yer nati...

saya pernah minum air selusuh .. Ahlamdulillah anak saya selamat keluar .. kalau minum air selusuh lagi cepat bukaan ..

pernah dengar tak pernah Cuba..bagus ke air selusuh ni? mana nak beli? kenapa doktor marah kalau minum?

pernah tpi xpernah cba.. tkut xtertanggung sakitny..😅

Pernah dengar tapi tak pernah cuba

Pernah, tapi tak ambil pun

pernah .tp xpnh cuba