Pernahkah ibu memberikan air rebusan beras kepada bayi?

Baca sini <a href='https://my.theasianparent.com/air-rebusan-beras' target='_blank' >https://my.theasianparent.com/air-rebusan-beras</a>
Voice your Opinion
Pernah
Tidak pernah

1153 respon

12 Balas

susu dutch baby murah sgt kot.hrga x smpai rm10 pun...mcm pelik la zmn skrg itu pun ada yg masih x mampu...bila ada baby sy rs parents kena usaha gigih make sure ank x kurang apa2.ambil upah buat apa2 keje pun xpe kot.jgnla smpai trlalu miskin susu x smpai rm10 pun x bole nk beli...

2y ago

Benar, jika anak masih ada susu ,ujian awak masih ringan drpd yg lain. usaha awak bagus dgn pertolongan Allah, dan perlulah bersyukur . dan ucaplah " haza min fadli Robbi" = "Ini adalah kebaikan drpd Tuhanku." . kita x tau kehidupan kita ni mcm mana. kelmarin kita susah, hari ni kita berjaya, esok ,lusa, tulat tak tau mcmana... Ambil iktibar drpd kisah 2 org pekebun dlm sirah Alkahfi. ❣️

Tak perna.. @xtau, bru dgar🤔

tidak..ank mmg fully breastfeed

tidak pernah lg

Tidak pernah

tidak pernah

tak pernah

X pernah

tak