Fakta atau Mitos: jika ibu mengandung tidak dapat apa yang diidamkan, bayinya akan kerap keluar air liur

Voice your Opinion
Fakta
Mitos

1990 respon

10 Balas

Nk kata mitos xley gak.. Sbb pkck sy sndry smpy ke tua neh, ngences xkire tdo ke x.. Arwah nenek ngidam merpati putih.. Arwah atuk dh dpt.. Tp xsmpt nk msk dh bsalin.. Sbb merpati putih ssh nk dpt..

mengandung anak pertama, nak makan sangat pizza. tapi masa tu masalah kewangan keluarga yg agak teruk. terpaksa lupakan. alhamdulillah anak ok . keluar air liur sikit2 tu biasa utk bby.

Mitos. Normal lah bayi keluar air liur utk kemahiran bercakap kelak, tanda tumbuh gigi dan ia juga suatu kemahiran dlm tumbesaran bayi

Sy pon kurang pasti sbb anak buah sy keluar air liur shingga umurny masuk darjah 6😅

anak kedua menghadapinya...tp xde pla ngidam apa2

mitos..tp org dlu2 kata sebaliknya.

Mungkin mitos 🤷🏻‍♀️

jawapan 50/50 boleh tak?😅

Cakap orang orang tua ni…

mitos