Pernah atau tidak ibu mengalami situasi air ketuban pecah?

Voice your Opinion
Pernah
Tidak pernah

1394 respon

16 Balas

masa Saya bersalin anak no 3.air ketuban pecah kat rmh.lpd tu terus pegi hospital.kat hospital doctor check baru buka jalan 3 cm.tapi sbb air ketuban dah pecah kena bersalin jugak doktor ckp.sbb air dah kering

Tidak pernah. Tapi bersalin thn lepas emergency czer sbb air ketuban sgt sikit. Doktor assume licking. Tp check2 xde licking. Mmg kot..

2 anak doc pecahkan.. yg ke tiga... atas katil ward... huhu br tau cam tu air ketuban..

lagi rela pecah air ketuban .. daripada turun darah dan pedih sebab lagi sakit

Pernah, pagi sebelum bersalin #TAPsupermoms #TAPactiveusers

pernah.. malam pecah ketuban bsok pagi ny beranak sdah...

tidak pernah .sy bersalin czer sbb alami pp type 3

Ketuban ade 2jenis ketuban air n ketuban darah..

pecah air ketuban terus bersalin