Masa urine Air kencing normal xde jangkitan tp ada keputihan seakan warna kuning

Air kencing normal.xde jangkitan kuman tapi bila tengok pada pantyliner ada kekuningan.. adakah ianya bahaya?

3 Balas

kputihan ade 2 jnis.. 1 yg normal.. 1 yg x normal ade jgkitan.. jgkitan plak tgk la candida ke GBS.. GBS yg bahaya.. nak tw kputihan awak nie jnis mana, kne buat vaginal swab..

sis pregnant berapa weeks? kalau tak gatal, tak berbau, warna pun bukan kuning terang, tu still dalam range keputihan normal. tak bahaya.

12mo ago

sejak akhir ni mmg sy kuat makan dna minum benda manis.. air masak minum banyak.. ok nnt sy cari probiotics kat farmasi....tq sis sudi share tips..

mntk Dr buat vaginal swab la utk confirmation