jangkitan kuman

hello mummies , saya nak tnya apa ciri2 faraj terkena jangkitan kuman ye 😰 sy bersalin normal , jahitan bekas gunting hritu terbuka , bila kencing sakit , lepas tu dh okey , tp faraj jadi busuk , darah pun mcm x kluar , dia kluar tp warna hijau kuning mcm tu and busuk . ni ciri2 jangkitan kuman ke? jahitan terbuka tu x besar pn kecik je .😰😰😰#bantusharing

2 Balas

hurmmm🙄 lebih baik pegi ke hospital UTK pemeriksaan lanjut lg selamat boleh tahu apa puncanya nnti..sbb berkaitan dalaman organ wanita kn..😑👌👍💪🤲

warna kuning hijau dan berbau tu dh x normal tu. baik jumpa doktor.