Adakah anda mengambil pembantu rumah untuk menguruskan rumah anda?

Agensi pembantu rumah boleh dipercayai di sini: <a href='https://my.theasianparent.com/agensi-pembantu-rumah-dipercayai-di-malaysia' target='_blank' >https://my.theasianparent.com/agensi-pembantu-rumah-dipercayai-di-malaysia</a>
Voice your Opinion
Ya
Tidak

976 respon

12 Balas

nope..sy buat kerja rumah semuanya bersama husband kami tiada pembantu rumah.. contoh mcm sapu rumah... lap lantai..cuci baju husband yg lakukan..dia volunteer nk buat..bila dh siap cuci dan di keringkn saya akan tinggal untuk lipatkan sahaja..lain2 kerja kalau masak kadang2 kami tuka2 shift..jika ank boring makan masakan sy (maknya masak)..husband akan take over masak pula minggu tu bg anak rs air tgn ayah nya pula dan tuka selera rasa cara masak berbeza..macam lain2 tu kami sm2 buat..kadang kalau saya tak mampu buat kurang sihat husband akn buatkan..bak kata citer wonderpet..apa yg penting kerjasama...yeay..aja2 fightimm✊🏻✊🏻🔥🔥

Buat masa ni, tak selesa ada pembantu rumah

buat sendiri,badan berpeluh.

Kalau mampu dah ambil 🤭

Tidak, semua buat sendiri

tidak

Tidak

tak