nak tanye sikit

agak2 ada lagi tak, nak keluarkan dari list untuk bawa ke hospital nanti?

nak tanye sikit
2 Balas

Tak yah bawa banyak . Nanti jenuh husband nak angkut nak tolak awak lagi . Bawa baju untuk balik untuk baby dengan ibu , pad, pampers, wipes, makanan, thermos, cawan . Barang mandi lagi lah tak perlu, tak larat pun nak mandi. Incase kalau stay lama baru suruh husband hantarkan

Rasanya2 macam dah cukup tu. Sbb kat hospital baby tak byk sangat pakai baju. Lepas tu, jgn lupa bawa kain untk bedung baby dan minyak telon 🤗💕