beli barang2 baby

nak tanye momy2 semua.. kalau packing barang utk ke hospital nanti kena masukkan sekali tak botol susu dan breast pump? sy ade beli utk kegunaan dirumah nanti. cume comfius kena bawa ke tak mase kt hospital

2 Balas

xperlu puan..😁 jgn bawak, tkut kena dgn nurse yg mulut 'solehah' sgt tu kang nangis tepi bucu katil kita.. tggal jek kat rumah, kita duduk spital pun skejap jek klu xde mslh pape.. 😘

3y ago

ok trima kasih atas info

kalau baru nak bersalin better xpayaa bawak sebab selaluny xduduk lama..Kalau warded sebab anak Kuning bolee bawak breastpump.sebab Saya dulu ad aje bawak breastpump dengan botol susu..

3y ago

bolee aje kalau nak bawak untuk stanby 🥰.