Finally ..

after 5 years .. alhamdulilah i pregnant .. btw doc say one of the reasons i get pregnt late bcause retorverted uterus .. ?

26 Balas

Congratulations 😇😍😍 me also retroverted ttc been 3 years, now im 32weeks already,,

Alhamdulillah and tahniah 😍 dpt good news bulan mulia ni 😊 take care mummy

Alhamdulillah, tahniah! 😍 jaga diri baik2 ye. Btw, retorverted uterus tu mcmna?

5y ago

thanks .. alhamdulilah .. rahim trbalik .. sy nak tahu details pun sy google .. sbb sy tak reti nak explain .. hehehe .. yg pnting takde bhaya utk kndgn and ibu

Alhamdulillah, congrats dear. Im happy for you💕💕

tahniah.... sya pun retroverted uterus juga. 😊

alhamdulilah.. taniah sis jaga leklok ❤️

alhamdulillah tahniah💋

retroverted uterus ni die senget kn ..

5y ago

dr pun pernah ckp rahim sy terbalik.. alhamdulillah sy berjaya hamil slps ttc 6 thun

Macam mana nak tau retrovert uterus?

5y ago

sy scan dkat btul2 klinik pkar wanita .. bukan klinik biasa sbb mesin dorg tak sama ..

Alhamdulillah.. Tahniah😘