Sakit pinggang waktu hamil

Aduhaii makin besar kandungan makin kerap rasa sakit belakang dan sakit pinggang. Duduk lama tak boleh, berjalan pon jadi lenguh, nak tido pon kadang tak selesa. 😭 Stressnyee.. siapa penah rasa?

16 Balas

Normal kot sebab sy dr mula preggy lg dh terasa sakit pinggang sampai la skrg dah 37w... tanya doc pun doc kata normal je tu

4y ago

Sy pn mcm ni sis.. Preg 5bln dah sakit² kat kelangkang.. 6 bln dah sakit² kat ari².. Dan sakit kat bwh tu.. Tnya dok, dia kata normal.. Yela mgkn normal bg sesetengah org. tp ank 3 org sebelum ni sy tak pernah rasa sakit² macm ni.. sampai la.. 20/8.. 36week 3ari... Subuh dah leaking petang dah bersalin pulak..🤭🤭