Penantian selama 12 tahun membuatkan mama & ayah teruja walaupun Due date lambat lg (29/01/2021)🥰🥰

47 Balas

alhamdulilah tahniah sis i feel u sis...sbb sy pn 8 tahun menunggu alhamdulilah bru 27++ week due 2/1/2021 mdhn Allah sntiasa kuatkn kita ank kita sntiasa dlm jagaan & lindungan Allah..amin²..bertahun kita tggu saat nie,bertahun kita tggu nk msok kedai baby nk shoping brg baby..skrg dh xpk utk diri sndiri dh puas utk diri sndri skrg smua utk dia..sy n dh siap 95% brg baby...

4y ago

Alhamdulillah, tahniah juga buat sis semoga urusan kita dipermudahkan dapat baby yg sihat & comel🤲🤲🤲

SubhanAllah, semoga baby dan ibu nya sihat selamat semuanya. Sy tunggu 1 tahun 8 bulan pun rasa xsabar nk tnggu bulan 5 thun dpn due. Hanya yg kuat semangat shj yg mmpu lalui. Allah lebih mengetahui kan. Kakak sy masih menunggu setelah 10 tahun perkahwinan. Semoga ad rezeki buat kakak sy.

4y ago

Alhamdulillah rezeki kurniaan Allah🤲 Tq sis atas doanya❤️ semoga sis juga selamat melahirkan baby yg sihat & comel🤲 buat kakaknya semoga ada rezeki utk menimang cahaya mata sendiri 1 hari nanti🤲🤲🤲

Bila nmpk status ney,,tetiba rasa sebak pula😥dgn pkain bby siap basuh,,xdpt byangkn btapa happynya awk..12tahun mnntikn seorg zuriat bukan mudah untuk org lain..sya doakn semoga awk dn kndungan awak sntiasa di lindungi oleh ALLAH swt..amin3x ..

4y ago

sis ad iktiar dgn apa2 suplimen ke?atau ad iktiar mna2..bleh kongsi ke?

Faham sangat perasaan, saya pcos fighter, pregnant after 7years, bulan depan due, baru siap basuh baju cuma belum kemas bag. Nervous, takut tapi dalam masa yang sama tak sabar nak jumpa cahaya mata yang ditunggu2😊

4y ago

Insha Allah Aamiin🤲🤲🤲 🥰🥰🥰

Faham sgt perasaan tu..sy pcos mmg tahu kes mcm ni xsesenang org yg xde masalah pcos..nk struggle bg period kluar setiap bulan..congratulations sis..semoga semua urusan dipermudahkan Allah..aamiin

alhamdulillah.. tahniah sis.. sy menunggu 4 tahun pun excited sgt.. semoga kandungan di jaga Allah & dipermudahkan semuanya ❤️. doakan sy juga dah 33wks due bln 11 InsyaAllah ☺️

4y ago

Alhamdulillah🤲 semoga urusan kita dipermudahkan & selamat bersalin dikurniakan baby yg sihat & comel🤲🤲🤲

Tahniah sis.. sme lah sy pn tngh hamil nie 34 mnggu insyaa allah buln oktober/november nie.. sekian lama hmpir 13 thun jarak.. moga smua di permudh kn yew..

4y ago

Insyaa allah.. amiinn..

Tahniah sis.. Sy jd sebak bila ada yg lama menanti ni, tbe2 ada rezeki pregnant. Sy yg tggu 2 taun pon dh rasa sesak.. Apetah lg yg bertahun2. ☺️

4y ago

Tq sis🥰 Fikir positif Allah menduga hambanya yg ikut kemampuan, sampai masanya pasti dia akan beri yg terbaik utk kita🤲🤲🤲

tahniah sis semoga allah permudahkan segalanya utk sis dan baby.. HAPPY.... 12thn lama.. semoga Semuanya indah2 utk keluarga sis

4y ago

Tq sis, Insha Allah Aamiin🤲🤲🤲

Alhamdulillah tahniah yaa sis semoga sis dan baby dalam kandungan sihat dan dipermudahkan segala urusan Insyaallah aminn ..

4y ago

Aminn .. sama ii❤️