Penantian selama 12 tahun membuatkan mama & ayah teruja walaupun Due date lambat lg (29/01/2021)🥰🥰

47 Balas

alhamdulillah.. tahniah sis.. sy menunggu 4 tahun pun excited sgt.. semoga kandungan di jaga Allah & dipermudahkan semuanya ❤️. doakan sy juga dah 33wks due bln 11 InsyaAllah ☺️

4y ago

Alhamdulillah🤲 semoga urusan kita dipermudahkan & selamat bersalin dikurniakan baby yg sihat & comel🤲🤲🤲