Dilema

Ade yg kt sini brkhwin dgn duda? Sy brnikah dgn suami sy duda ank 3.skrg pregnant ank sulong suami tp rsa sedih sngt2.. Prsaan suami nk dpt ank sulong mmg xde excited pun. Mmg sy terasa sngt2. Kndungan dh nk msuk 7 bln.. Brg ape pn sy xbeli lg. Suami mcm endah xendah je. Sampai sy trtnya suami nk ke ank dlm kndungn sy ni.mmg touching sngt pdhal sblm ni sy kuat sy mmpu tempuh ape yg brlaku dpn sy tp bile mlibatkn bby dlm kndungan tu sy jd lemah sngt2.. Sy prlukan nsihat dan sokongan ahli dlm ni. Trima ksih.

38 Balas

Biasanya kalau tengah preggy mmg mudah sensitif.. tapi kebanyakan lelaki memang begitu kot.. suami sy yg bujang pun sama.. just be positive.. kadang diorg ni kurang tahu benda² ni.. case sy, sy pun anak sulung everything sendiri.. gi check up pun drive sendiri, brg baby cari sendiri & byk mintak bantuan mak, adik beradik & kawan sebab diorg lebih arif & paham 😂