Period ketulan besar2

Ade x mcm sy yg period darah haid tu bketul2 . Sampai sakit sgt2 perut ney ?

5 Balas

sy pernah je mcmtu. ketulan tu buat perot rasa sakit senggugut. selagi ketulan tk keluar selagi tu senggugut. lepas ketulan keluar da hilang senggut. maybe senggugut tu sbb darah ketul tu nk keluar. 2 ketul sy keluar.

2y ago

yeke..tkpe nanti cek kt klinik taw. kalau ketul2 cmtu tkot ada yg tk normal. kdang mungkin normal period. apa2 pun kena cek klinik@hospital utk kepastian.

sy pernah period keluar darah ketul² besar .. tapi lps keluar lega rasa . normal je sbb darah² lama yg x abis keluar tu .. nanti dia back to normal balik . kalau x yakin g klinik check..

ada minum air batu ke masa period?

maybe sisa dinding rahim

2y ago

yup..lebih kurang mcmtu

Besar yg mcmana?

2y ago

bsr mcm 2 3jari mcm tu