darah apa ini

saya dah 14 hari x period, cek upt msih - ve, tapi hari ini hari ke 16 lewat, pagi ni sya rsa sangat sakit kt bhgian perut... dan strusnya wktu sya kncing tdi ada ketulan darah yg besar. adakah ketulan itu bayi yg nak jadi, atau haid??... sya lewat 16 hari...

5 Balas

Mungkin darah haid. Kalau lewat kadang2 memang jd berketul. Bukan semua yg berketul tu gugur.

tq sis,. huu.. ni dh kali kedua macam ni, dh 2 thun brmhtngga,.. ada x tips2 utk mudh hamil

5y ago

Try berurut... Bg bdn relax sikit...

brdoa sja sis mngkin tu mhu jdi bby tpi..blum lgi msa dya mnjdi..

Try relax waktu bersama..jgn stress.. enjoy ever single moment

Period kot sis...