induce/beranak paksa

Ade x ibu2 yg kne induce ?? Sakit x ??

18 Balas

Ank 1st kna induce ketuban pecah bukaan msh 1..hmmm luar biasaaa rsa nk mati sakitny..kl yg sya rasa skt sgt2😣😣

sya kena induce pksa bby keluar sbb air ketuban pecah awal erm bole tahan laa sakit diaa..cmpur skit kontarksi lgi

anak 1st kena induce,, sakit sangat, tp kena kuat kan semangat tau, semoga semua yg kena induce tabah ye

induce atau tidak dua2 same sakit ..dont wory sis jgn pkr kalau dpkr seram wow..biar masa menentuknye

Sy bru ni x induce.. Tp dokter pecah ketuban awal.. Sakit ya rabbi..9 jam bru buka 9cm

saya induce pukul 7am. start sakit betul2 pukul 4. pukul 7pm bersalin

siapa ada pglmn induce, ble kgsi pglmn dgn sis ni ☺️

msuk induce tue xsakit sangat.depend lah