Mashed potato kfc

Ade tak, tak makan mashed potato tu time preknen? Sebab org ckp ade blackpaper xelok. Tapinye aih terignnnnnn sgt

21 Balas

sy makan semua benda..xde pantang2..mertua sy pn kata mak makan je apa nak makan..selagi tak de pelik2 jd..makan je buat rasa...jgn bedal durian smpai kenyang..2 3 ulas cm tu ok la...mcm maggi tu rebusan prtama buang...cm tu la beringat..makan apa pn bole makan..

hurmm... kalau x puan try buat sndri pun blh..jup sy share resepi...sy dh byk.kali buat tuk ank sy.. 😉✌sm rs mcm dkt kfc.. https://siraplimau.com/mudahnya-buat-mashed-potato-ala-ala-kfc-anak-confirm-suka/

3y ago

most wlcme 😉✌

boleh jer..sis...gravy blackpapper at mashed potato tu bukan pure blackpapper...jadi jgn risau....kalau rasa nk makan bertambah2 lagi...buang sikit blackpapper tu...xde apa nk dirisaukan...blackpapper cair tu...

penah sampai 3 kali mkan prosperity burger mcd masa tri 1..bila kenang balik x sangka boleh terlepas mkan sos black pepper yg super duper pedass tu...🤣🤣skrg ni anak pon dh nk masuk 4 bulan..😁

3y ago

Ha'a kan. Org ckp time mengandong ni la nak melantak je 😂

Sy mkn prosperity mcd.. Mmg pedas gile.. Rasa baby berpusing pedas... Tp baby dlm rahim, mknn masuk dlm perut.. Entahlah.. Alhamdulillah ok je.. Bilas je ngn air masak byk2..

3y ago

Ha kan. Kadang pening jugak 😂

semua benda boleh makan time pregnant sebenarnya CUMA kena beringat, yg tak elok tu kalau teringin sangat makan je TAPI makan sikit je bagi lepas teringin

boleh je makan. takda masalah pun. cume kalau makan then sakit perut jgn makan la. tp tkda masalah pun. sedapnye. haha.

sy mse preg ni xmkn da mash potato...sb xkne dgn tekak..rse mcm nk muntah...tp ske plak smpi hri2 mkn chezzy wedges😂😂

Mkn jela sis tkde apa yg merisaukan pun. Blackpepper dkt mashed potato tuh sikit je kuantiti dia 💁🏻‍♀️

sy ok ja...mkn ja...blackpaper tu xsalah...nk effect pun dkt ibu, pedih ulu hti...jgn mkn byk sgt