Suap Mashed Potato KFC pada bayi 5 bulan

Hai, ank saya 9feb depan bru masuk 6 bulan, tapi dadi(nenek) dia suap kentang putar kfc yg putih tu (x campur gravy) hampir 1 bekas nk hbis sbb anak saya mcm telan n luah sikit, lagi di suap, dia mcm telan sikit.. takpe ke? Atau bahaya? Mohon penjelasan ya. ##firstbaby #pleasehelp #firstmom

1 Balas

takde la nak kata bahaya cuma kurang sesuai sbb ada perasa dlm mashed potato kfc. lain la kalau buat sendiri tanpa perasa boleh je nak bagi

1y ago

boleh membahayakan usus beby x? saya risau