Mashed potato kfc

Ade tak, tak makan mashed potato tu time preknen? Sebab org ckp ade blackpaper xelok. Tapinye aih terignnnnnn sgt

21 Balas

Stkat ni sy mkn dri awl pregnant smpai 17weeks ni belum effect ape2 lg sis..insyaAllah boleh mkn.

3y ago

Me too

sy makan chicken chop. sos dia blackpepper. hehe awal2 dah makan. boleh je cuba makan sikit2

Saya paling suka mkn tu tpi xselalula..ikut atas org rasa mkn xde apa berlaku mkn je

3y ago

Tq sis 🥰🥰🥰🥰🥰

Sy makan je. Xde masalah pun. Bukan banyak sgt pun blackpapper dalam tu

Mkn pedas n manis baby jd aktif. Blh je. Tp minum air byk

insyaAllah boleh je.. #05Dec20  #IbuRA  #TAPSuperMoms

saya makan je awak,almost everydy nk makan benda tu

Buang blackpaper tu. Amek mashed potato tu je

saya makan ritu, terus muntah 😂😂🤣

makan je