miscarriage

ade tak sesiapa yg pernah miscarriage without knowing?? ape simptom??

1 Balas

Ada beberapa simptom keguguran antaranya pendarahan, sakit pada bahagian perut atau abdomen, keluar gumalan darah beku, tanda hamil hilang secara perlahan-lahan, mengalami cirit-birit pening kepala dan rasa hendak pengsan. Namun peluang untuk hamil semula masih ada cuma perlukan sedikit masa untuk menyembuhkan dan menguatkan rahim kamu semula. Secara dasarnya, kita tidak tahu kita keguguran sehingga beberapa tanda itu ada pada diri kita. Seeloknya, cuba membuat checkup di klinik atau hospital untuk kepastian dan nasihat cara mengatasi. Harap membantu.