Missed Miscarriage

Hi Mommies. Siapa sini ada pengalaman "Missed Miscarriage" without any miscarriage symptoms mcm bleeding or keputihan melampau? Thank you in advance

4 Balas

Saya baru lepas keluar wad semalam buat D&C pada usia kandungan 12weeks 5 days Tp janin da xde pada usia 9 weeks ikut scan tvs.. dah x boleh buat apa mmg kata doktor ada abnormal pd janin tu. Kantung pun kosong buat scan sampai 4x tvs 2 kali.

5y ago

D&C tu ape? Sy pun dh misscarriage smlm pd usia kandungan 8w.

Sy pun ada kerisauan yg sama. Skrg 17w tp asyik fikir negative. Sbb tak rasa pergerakan bby lagi. So duk terfikir tkot2 bby stop heartbeat tp sy x sedar. Appointment pulak lagi seminggu. Tp so far takde la simptom2 yg pelik tu.

5y ago

17w besar dah. Alhamdulillah tak ada rasa pelik pelik. Semoga baik baik saja utk next appointment ok mommy 😘

sama. saya pun. tapi masih follow up dgn doc. doc scan thru tvs ukuran janin masih lagi 7weeks.

1y ago

Kalau janin jatuh sendiri You kena cuci sendiri ke rahim? N janin tu tanam ke?

Pengalaman saya... Sy memang ada keputihan, yg sy dpt thu sy bleding, kuar darah dan sakit...

4y ago

keguguran ade kena mengena dengan keputihan ke