Ade tak org mcm sy awal2 ngdung,rase tak sedap perut..mcm angin pn ade..pastu rse letih nk baring je

Ade tak org mcm sy awal2 ngdung,rase tak sedap perut..mcm angin pn ade..pastu rse letih nk baring je..rase nk muntah pn ade..normal ke smua

22 Balas

sama sis..mgkin sbb anak pertama kan x biasa lagi...nak nangis pun ada ingat kerja lagi..smpi rumah mndi baring terus mcm org teruk sakit😂 mkn pun xlalu..rasa nak give up juga kerja..nsip baik bertahan sbb target smpi msuk 9bulan baru berhenti kerja🥲🥲