Sakit puting

Hai.. nak tanye... Sye baru je habis period.... Normal ke sakit puting 6 hari selepas ovulasi ? Ari2 rse kram... Mcm kembung pn ade... 15hb-16hb sye ade keluar egg white... Lepas tu 17hb ade bersama dgn suami.... 18hb sampai hari ni rase letih je badan ni... Ngantuk semacam je... Selama ni sye susah nk mengantuk siang hari.... Semalam dn hari ni puting rase sakit... Pedih2... Lepas makan rase mual2 plk... Tp x de sampai nk muntah.. kenape ya ? Sape ade pengalaman ?#seriusnanya #bantusharing #pejuang_garisDua #pleasehelp #TTC #ingintahu #pejuanggaris2

1 Balas

taktau la sis mungkin hormon kot. kalau nak tahu pregnant ke tak, kena tunggu delay period bulan depan. sbb tak mungkin persenyawaan berlaku dlm masa 3 hari😅

1y ago

tu la pasal... mungkin hormon... kalo nk kate nk period plk, x mungkin jgk... sbb baru je period haritu....