Ade tak org mcm sy awal2 ngdung,rase tak sedap perut..mcm angin pn ade..pastu rse letih nk baring je

Ade tak org mcm sy awal2 ngdung,rase tak sedap perut..mcm angin pn ade..pastu rse letih nk baring je..rase nk muntah pn ade..normal ke smua

22 Balas

sy pun same mcm sis, senak perut smpai x boleh nk berdiri sakit ngat perut kembug x boleh bwk bincang, tips sy ddk mcm sujud tp tongeng lg biar bg angin lepas, insyallah lps keluar angin perut dh x sakit... awl2 preggy pun sy mmg letih sgt2 n sy jd mengah, mmg baring je sbb asyik ngantuk n letih n loya... 6t dh bnyk bulan dtg sakit pinggang puler