Ade tak org mcm sy awal2 ngdung,rase tak sedap perut..mcm angin pn ade..pastu rse letih nk baring je

Ade tak org mcm sy awal2 ngdung,rase tak sedap perut..mcm angin pn ade..pastu rse letih nk baring je..rase nk muntah pn ade..normal ke smua

22 Balas

Masa trimester pertama saya baring je. Saya berenti kerja hehe sebab lemah sangat (bukan manja) tapi memang takda tenaga langsung macam kain buruk dah. Siap nangis lagi kenapa la macamni dengan perut rasa sengugut je dengan muntah semua la. Drain mental & fizikal tapi Insyallah semua tu sekejap je Insyallah positive je okayyy? Masuk trimester kedua macam hidup semula haha

2y ago

msuk 2nd trimester da ok.. rse mcm dpt bdn kte yg lme blek.. hehe