Ade tak org mcm sy awal2 ngdung,rase tak sedap perut..mcm angin pn ade..pastu rse letih nk baring je

Ade tak org mcm sy awal2 ngdung,rase tak sedap perut..mcm angin pn ade..pastu rse letih nk baring je..rase nk muntah pn ade..normal ke smua

22 Balas

saya terdetik nak buat upt sbb tu la. seminggu perut angin je. minum air gas sebotol kecik tu, makan nenas, gelek perut kat bantal. lepastu bau wangi semua jd busuk, xbuat keje rumah lgsg, baring je lemau. bila dtg loya ngn pening, baru suami kata, pregnant kot ni. masa pertengahan puasa tgh cari baju raya kat mall, pening betul, sje g beli upt kat watson, g toilet terus test, positive. x expect lgsg pregnant sbb setahun xdtg period lepas stop perancang. 1st 5bulan xdtg period test upt negative semua. lepastu malas da nak test. rupanya Allah nak bg waktu anak sulung genap 2tahun 😁