Ade tak org mcm sy awal2 ngdung,rase tak sedap perut..mcm angin pn ade..pastu rse letih nk baring je

Ade tak org mcm sy awal2 ngdung,rase tak sedap perut..mcm angin pn ade..pastu rse letih nk baring je..rase nk muntah pn ade..normal ke smua

22 Balas

Nk kata normal tu tak taula. Tapi saya mengandung anak 1st smpai yg ke-4 ni macam tula keadaannya. Memang asik letih dan nak baring je. Buat kje xseberapa pun rasa letih juga. Cuma yg mngandung kali ni pembawakannya dari celik mata sampai nk pejam mata semula..alahan sensitif bau2an ni xbole bawa bincang. Bau makanan lagi la trus buat saya rasa mual. Xmacam masa ngandung anak 1st-3rd alah hanya dr subuh sampaila kul 2-3 ptg je lps tu cargas da rasa badan.