alahan

Ade tak mommy yg alahan bau bau toiletries mcm sabun mandi, shampoo, ubat gigi mcmtu? Apa tips boleh bagi sebab asal bau je nak muntah

21 Balas

Sama la sis.. sy semua jenis sabun basuh, wangian, masakan, event sy start pregnant sampai 37week xsekali pon cuci muke.. mabuk bau bauan xhilang, walaupon try an erro tuka mcm2 product.. nasib baik bab kain cuci sidai n lipat suami ley tolong2, y lain semua kne tahan n lawan pakai mindset😅🤭