Shampoo n sabun

Hai mommy to be..sy ade masalah xboleh bau sabun dan shampoo terlalu kuat dan wangi..boleh suggestkan tak shampoo n sabun apa yg bau dia xkuat sgt...

2 Balas

Beli jenis yang medcal punya, dia tak berbau kuat. Kalau sya pun kdg tak boleh bau mula2, tak pakai lngsung mndian. haha.ni nk msuk trmstr 2, nk yg wangi2 pulak pstu mesti ada bau oren🤣

1y ago

sy da try pencuci muka cetaphil pun still xleh bau...dah xleh cuci muka guna facial wash.. 😭

try tengok sebamed, cetaphil, cosmoderm.