jus mamariam

Just nk tanya..sye 24weekz...Hb turun sahaja..kawan sye suggest minum jus mamariam..ade sesiapa minum tak..tu elok tak...

20 Balas

Jus Mamariam ialah makanan tambahan ibu hamil yang lengkap, sedap dan selamat. Sesuai diamalkan ketika hamil dan selepas melahirkan. 1 botol mengandungi 250 ml. Hanya minum 2 sudu besar pagi dan malam sebelum makan. Untuk maklumat lanjut, boleh click link di bawah http://www.wasap.my/60137007067/NAKINFOJUSMM

5y ago

Boleh sis.. Jus MaMariam ni sangat baik diamalkan dari sebelum mengandung, semasa mengandung sehingga selepas bersalin nanti... Sis boleh whatsapp untuk info lanjut ☺️ Jus MaMariam ni bukan jamu ea sis. Jadinya memang selamat diamalkan sebab 99% adalah buah-buahan dan makanan sunnah.

Sy minum, jus mamariam bgus utk hb kite, 2minggu lepas sy buat checkup, Hb sy turun 10.6 then nurse req ambik darah Sy 1tabung see keputusan yg sebenarnya 11.11. bukn nak promote brg sesuke, tp jus mamariam mmg ok utk ibu2 mengandung

5y ago

Sama2😉

Sya minum mamariam but it was only good utk keputihan.. Sya lgsg takda keputihan msa mngndung.. Tapiiii.. Gula naik.. sbb lama minum mamariam tu jd gula sya naik.. Sya mkn iberet utk tmbh darah.. Dari 7+ to 14... 😌

5y ago

Mungkin sis kurangkan sukatan 1 sudu pagi dan malam. Yang penting konsisten. Sebab kadang2 penerimaan seseorang tu x sama sis.. 🌷

Sy amalkan jus mamariam. Sy pembawa telesimia mmg HB low je dari sekolah. Dah pregnant ni amalkan jus mamariam, Alhamdulillah ada naik HB,badan pun dah tak letih,klu HB low badan mmg cepat letih dan mudah pitam ;)

5y ago

Alhamdulillah sis... 🌷❤️

Sya pernah minum . Tapi oky jew jus dia. Cuma kalu sya minum jadi cepat lapar . Kalu lmbt mkn sikit ,jadi sendawa mcm masuk angin dan nak mntah . Mntah sbb perut msuk angin . Mgkin dgn orang lain oky.

Jus mamariam ni bagus sy tgh amalkan , skrg botol ke 3 . Hb sentiasa cantik , keputihan pun tak ada 😄

5y ago

Alhamdulillah sis 🌷❤️

Elok sis..sy consume dr awal sampai skrng dh nak due..dah botol ke-6 dah..hb elok aje cantik..

5y ago

Alhamdulillah sis 🌷❤️

sy pn amalkan jus mamriam..alhmdulillah hb xpnh turun..bdn pn sht bertenaga

5y ago

Alhamdulillah.. Terima kasih sis 🌷❤️

Sy minum jus mamariam...hb ok je 12.9 tinggi sekali 13.6...

Sy pun amalkan jus mamariam sejak ikhtiar sampai tgh pregnant

5y ago

Alhamdulillah.. Terima kasih sis 🌷❤️