Folid acid

Ade tak ibu2 yg sama mcm saya makan folid acid loya sangat2 badan pun lemau asiik nak muntah kena baring je , dah 2 hari ni saya stop makan folid acid rasa mcm oke sikit , Ade sesiapa boleh suggest time bila yg tetap nya makan folid acid ni ya supaya x JD mcm tu

4 Balas

saya awal2 preg sama . bau ubat xleh . sekarang dah masuk trimester 2 . alah dh kurang sikit .. saya makan ubat time nak tido . minum dgn air oren .. sbb saya alah air putih . hahah .