dahaga

Ade tak IBU2 kt sni yg kuat minum air tpi bibir tetap kering mcm tk cukup air...sy dari awal mgdung Smpai skrg 39 minggu kuat btol minum air...

7 Balas

Edit: Bibir kering tk semestinya kurang air.. boleh jd terlebih vitamin A, kurang vitamin B n C

Bagus tu banyak minum air. Elak sembelit. Doa yang baikbaik. Sy Pon kiat minum air juga

4y ago

Yg pelik nye sembelit pon kne jgk...adoiii Mase nie la nk merase sembelit dan mcm2 sakit...moga baby kite smua yg akan lahir sihat2 endaknye...amin..

Sy pn sama bibir asek kering je. Sedangkn sy minum air kerap. Husband pn tegur.

Sama la.... Saya dari awal sampai minggu ke 20 masih tak cukup air ...

Betul tu sama la kite

.