hai semua...

Ade tak agknye mcm sy ni??sy tak suke balik rumah.habis Keja kalo boleh tak mau balik rumah.smpai tahap nk pindah rumah plk...hahaha.penangan buatan org kan..mmg dasyat

1 Balas

kadang2 bukan org buat kita jee, mungkin rumah tu ada penunggu kee apa ke kan? rajin2 laa buat doa selamat dekat rumah tu.. buat solat hajat.. jemput org mkn2 dekat rumah.. insyaAllah jauh dari ape yg awk fikirkan tu.. rumah yg sye beli ni lagi laaa.. 10 tahun kosong.. mse nk beli pon teragak2.. dah mcm rumah hantu pon... tapi sbb suami ni jenis yg rajin solat, ada duit lebih buat doa selamat ,buat solat hajat, buat tahlil, jmpan org dtng mkn... alhamdulillah takde pape2...

5y ago

😁😁😁