siapa kat sini tengah sembelit

hi mommies semua. ade tips tak nak atasi sembelit? seksanyaaaa😭

6 Balas

minum air banyak, makan buah n sayur. kalau dah buat semua tapi still sembelit, inform nurse kk masalah awak, nanti dorang bagi ubat

Cuba makan oste shakleee dia sngt membantu. Saya makan ni je. Kalau da cube makan buah tk jalan cubela amek suplement ni

sy awl2 pregnancy hrtu pun sembelit, sampai sakit nk mmbuang..sis try minum air banyak3 dan makan buah..

Sama sis. Sembelit 😩 pastu loya tekak

beli pil sembelit dkt farmasi mmg lega

saya lain.. saya cirit hahah