Morning Sickness

Ade sesiapa boleh share kurang kan morning Sickness nie, sy dri pgi bawak ke mlm.. Makan muntah balik, minum pun sama.. Lidah dah jadi pahit dah.. Hari apply cuti smggu kt tempat kerja.. Skrg baru 8 week, minum susu pun muntah balik..

2 Balas

Kita sama sis.. Last2 suami suruh masuk air 2 botol baru ad tnaga sikit.. Tapi esoknya jadi balik.. Muntah2..

5y ago

Bukan masak.. Masukkn air kat klinik.. 😅

Minum oren untuk kurangkan alahan/muntah.

5y ago

Ohyaka. Try2. Arap2 kurang alahan lepas ni. Kuat mom to be 💪💪