ruam

Ade sesapa tahu camne nak hilangkan ruam di muka dia , kesian sgt. Tktahu nak letak ape. Sbb ape ye naik ruam cmni..

ruam
44 Balas

Kulit bayi jadi mcm ni mmg normal.. Itu tandanya kulit bayi sedang beradaptasi dengan persekitaran sekeliling. Sis kerap bersihkan baby dan pastikan bayi x berpeluh. Boleh letak bedak.. Boleh juga guna cream. Boleh beli d farmasi atau dari klinik/hosp. Pastikan pengaliran udara dlm bilik atau rumah puan lancar.. Ada tpt angin masuk dan keluar..