Ubat ape yang berkesan untuk hilangkan ruam dekat muka baby sebulan lebih

Ruam bayi dekat muka

8 Balas

bancuh tepung ubi dengan air. buat macam bedak sejuk letak kat ruam tu.. ni petua org lama2 saya dapat dari mak mentua, berkesan untuk baby saya

Maaf sis. Tak berani nak suggest krim untuk baby. Kalau teruk sangat pergi klinik ya. Saya sendiri tak sapu apa2 krim sebab akan hilang sendiri.

11mo ago

Sama-sama.

babg sy pakai sebamed baby facial cream... hari ke2 ruam dah kering... smggu pakai pipi baby dah licin & nmpk cerah..

saya guna snowhite treatment lotion tu , memang berkesan . baby saya guna 2 hari dah nampak kesan .

try guna snowhite treatment lotion mmg brkesan 👌🏻

Saya guna soducream memang berkesan

Anak saya guna ni, 3hari dah hilang.

11mo ago

Kalau muka baby ada bintik2 mcm jerawat tu boleh tak pakai ni?

youbaby cream