kalo lewat period 1bulan 10 ari normal ke upt -ve.ttc 8thn 1st time period lmbt.pg td chek upt -ve.

2 Balas

mcm saya sis tngh alami skrg ni... Period say regulr je ttbe 1bulan lebh x dtg period.. Cek upt -tv... hari ke 15 terus period..agkny hormon kot o nk tukr trikh period ke.. Rasa kecewa sebb ingt pregnt dh bgy harapn lk kt husbnd.. Seblm ni dh pernh gugur, nk lekatkan ank no 2 lame sngt rasa huhu... Ni tngh usaha lagi.. Kkdg snpai dah rasa gvup x nk bhrap sngt dh... Hmmm...Semoga ada la rezeki sis, And semoga ada rezeki say n husbnd untk bulan 10 ni...amin...

better cek klinik sis consult dgn doc macamana..sy pernah jadi macamni, tau tau gugur 😞