Sy last period 30/10, bln 11 upt -ve, bln 12 upt +ve tp smgu dua kemudian -ve, 9/1 upt +ve smula ..

Adakah saya hamil? Boleh bantu terangkan? ##seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

Sy last period 30/10, bln 11 upt -ve, bln 12 upt +ve tp smgu dua kemudian -ve, 9/1 upt +ve smula ..
8 Balas

hai semua.. tq yg membalas post sy ini...sy dah jumpa doc, ovari kanan ada Pcos, ovari kiri ok.. rahim menebal.. ada nmpk kantung tp masih kecil lg.. next month jumpa doc scan semula, sbb 30/10 last period... bln 11 check upt -ve, tp ada bleading sehari 29/11.. doc ckp tu myb period... sy check 22/12 +ve.. td pun +ve juga.. doakan utk sy ye.. penantian 9tahun...

Ada test pakai upt lain tk? Cuba pakai brand lain mcm dip n tell / clearblue digital. Boleh tahu estimated week terus klu betul pregnant 😁

1y ago

xde ... nanti sy guna upt lain ye..

ni tggu brpa lama sblom nampk..klu lmaa sgt leh false postive

1y ago

X tggu.. letak je terus naik...

Lebih baik check dengan doktor

1y ago

dah sis..

better refer to doctor

Irregular period ke?

1y ago

tahun sblm ni x regular... tp tahun 2022 mmg setiap bln x pernah lambat mcm ni..

jumpa dr sis

jumpa doktor

1y ago

Mmg kalau line tak terang tak nampak kantung sis . Biasanya kena dua2 line terang sama Insya’Allah boleh nampak kantung