Assalamualaikum hai moms nak tanyak,normal ka nadi kita tinggi semasa megandung,saya dh 20 minggu nadi saya selalu laju.

Adakah yang mcm saya?

2 Balas

kalau xberdebar2 xpe. kalau berdebar2 kena bgtau doc. sy dah 2x pregnant, 2x nadi jadi mcm nadi atlet. 100++.

3y ago

Risau juga balik2 bklinik nadi tinggi ja,rupanya rmai lagi ibu pregnant nadi tinggi😉harap lepas bersalin kembali normal.tq sis kongsi pengalaman

Laju tp kalau tak sampai 120 ke atas tu rasanya tk apa kot.

3y ago

Hari tu sya bklinik jmpa doc nadi 110 trus kena hntr masuk wad,smpai doc kata sya nie ada covid nadi tak normal.bila buat wad ambk dara cri punca nadi tinggi alhamdulillah semua oky2 cuma nadi ja tak pndai trun2